Valuta:
Netherlands

Verzenden & retouren

Welkom op onze online store.Here kunt u de volledige informatie over de scheepvaart en het rendement te krijgen.

Verzending:
1.Secure Verzending gegarandeerd: Wanneer u de artikelen te bestellen en afrekenen, dan zouden we de informatie ontvangen en verwerken van de bestellingen binnen 24 uur, dit keer is opgenomen in het verzamelen van de goederen, verpakking, contact rederij en verzending van de goederen.
2.Then het pakket zal worden verzonden na bevestigd, internationale verzendmethode EMS, DHL en andere opties die u kunt take.When de bestelling is verzonden, kunt u de tracking urls en cijfers op uw e-mail adres dat u gebruikt om te registreren bij krijgen onze site.If het artikel op voorraad is, kunt u binnen 7-10 werkdagen.
3.Please zorgen voor de juiste informatie die u verstrekt, zoals de geadresseerde, adres, e-mail, telefoon, zou etc.We de goederen verzenden naar u op basis van de informatie, dus gelieve te bevestigen 100% correct.
4.Through de volgnummers kunt u volgen het proces van uw order.Secure zending is guaranteed.If je niet het pakket ontvangen in een maand vanaf de datum verzonden, neem dan contact met ons op en wij zullen volledig terugbetalen betaling.

Returns & Exchange
We doen ons best om u 100% satisfaction.If je wilt een terugkeer van toepassing, neem dan eerst contact op met onze klantenservice en de hoogte van de reden voor returning.All items teruggestuurd naar ons moet compleet in de originele staat met alle tags en labels: niet-gebruikte, niet gedragen, gewijzigd of gewassen, etc.Within 14 dagen kunt u genieten return service, over de periode nodig zullen we niet terugkeren of exchange.The verzendkosten van het rendement en uitwisselingen wordt opgeladen door de klanten.

Voor Returns:
Rendementen kunnen worden teruggestuurd binnen 7 dagen na ontvangst, moeten alle geretourneerde artikelen nog nooit gebruikt en in nieuwstaat condition.All teruggegeven verpakkingen moeten insured.As voor het retourneren van juiste items voor een terugbetaling: alle geretourneerde artikelen zijn onderworpen aan een 15% restocking fee Kopers zijn altijd verantwoordelijk voor de verzendkosten.


Voor Ruilen:
Wij accepteren alleen uitwisselingen voor nieuw, nooit gebruikt items met alle toebehoren en packing.Please terug te sturen de artikelen binnen 7 dagen na receipt.All retouren moet verzekerd zijn, uitwisselingen zullen worden verzonden binnen 5-7 dagen na de terugkeer is ontvangen Kopers zijn altijd verantwoordelijk voor de verzendkosten.

Belangrijke mededeling:
1. Wij hebben geen betrekking op de verzendkosten voor return.Considering de tijd en geld in beslag, we zeker op prijs stellen als u al uw vragen en zorgen duidelijk te maken voordat u uw bestelling.
2.please eerst contact op met onze klantenservice om het retouradres te verkrijgen.
3.We is niet verantwoordelijk voor de verliezen als het geretourneerde pakket verloren gaan tijdens de verzending, moet originele postkantoor ontvangst worden gehouden om de schadevergoeding te vorderen.

Notice
Annulering van een bestelling moet worden aangevraagd voordat de bestelling is dispatched.Cause dat we verwerken alle bestellingen zo snel mogelijk binnen 12-24 uur na het plaatsen van bestellingen, dus we zijn niet altijd in staat om een ​​bestelling te annuleren nadat het is placed.If aanvragen een annulering na de verzending, wordt de bestelling behandeld volgens terugkeren policy.Hope u kunt begrijpen in deze belangrijke punt.
Uw tevredenheid is ons streven, als u wilt meer bekend is over onze producten informatie, gewoon contact met ons op, wij zullen u zo snel mogelijk repareren.