Valuta:
Netherlands

Privacy verklaring

Privacy verklaring
We zijn toegewijd aan het beschermen van uw privacy.This privacy beleid geldt voor alle webpagina's in verband met deze website.
Alle verzamelde in de online formulieren op de website informatie wordt gebruikt om persoonlijk gebruikers die zich abonneren op deze service.The informatie te identificeren zullen niet worden gebruikt voor iets anders dat die staat vermeld in de algemene voorwaarden voor het gebruik van deze service.None van de informatie zal worden verkocht of ter beschikking gesteld voor iedereen.
 
Welke informatie verzamelen wij?

De aard van de persoonlijke informatie die wij van u verzamelen zal afhangen van de omstandigheden van het verzamelen en het type service die u aanvragen bij us.For bijvoorbeeld wanneer u een product uit deze website kunnen we gegevens verzamelen kopen, zoals uw naam, e-mail adres, afleveradres, factuuradres en andere informatie om uw aankoop relevant.
 
Zoals we wettelijk verplicht zijn om uw toestemming voor het verzamelen van "gevoelige informatie" te verkrijgen, gaan wij ervan uit dat u toestemming hebt gegeven om het verzamelen van alle informatie die u bij ons terecht voor gebruik in overeenstemming met dit beleid voorzien, tenzij u ons vertellen anders.
 
Hoe We verzamelen informatie

Wij kunnen persoonlijke informatie over u verzamelen wanneer u onze website bezoekt, wanneer u te maken met ons op via onze website, of wanneer u contact met ons in person.We verzamelt geen persoonlijke informatie zonder uw consent.We mening dat uw toestemming wordt verleend wanneer u het nodig om een ​​transactie te vergemakkelijken door middel van deze website velden in te vullen.
 
Hoe wij uw persoonlijke informatie

Wij verzamelen in het algemeen uw persoonlijke gegevens voor de volgende doeleinden:
1.To vergemakkelijkt uw toegang tot onze website, producten en diensten
2.To levert producten die u van ons hebt besteld
3.To u voorzien van informatie over onze producten en diensten
4.To zoeken uw mening over onze producten, diensten, marketing en website.
 
Sommige van de persoonlijke informatie die we verzamelen is essentieel voor ons om in staat om nauwkeurig te identificeren, die gebruik maakt van de service.Other soorten persoonlijke informatie die we verzamelen helpt ons om een ​​profiel van die gebruik maakt van onze service en het ontwikkelen van wat hun belangen are.This assists ons aanbieden van producten aan de behoeften van de gebruikers van de website te passen.
 
Openbaarmaking van persoonlijke informatie aan derde partijen

Wij kunnen uw persoonlijke gegevens aan derden voor het doel waarvoor de informatie werd verzameld of gerelateerde doeleinden, bijvoorbeeld om een ​​transactie te voltooien namens u of u een product dat u purchased.We betrekken van derden aannemers om diensten te verrichten voor ons, die gaat de aannemer omgaan met persoonlijke informatie die we hold.For Zo hebben we momenteel bezig derden aannemers om:
 
1.Deliver producten gekocht van deze website
2.Provide elektronische betalingsverkeer, creditcardrekening verwerking en aanverwante diensten
 
Beveiliging van uw persoonlijke gegevens

We zullen veilig uw persoonlijke gegevens en we zullen niet verhandelen, verhuren of verkopen it.We zullen alle redelijke maatregelen nemen om veilig te houden alle informatie die wij over you.Personal informatie kan worden opgeslagen, zowel elektronisch op onze computer system.Firewalls, wachtwoorden , anti-virus software en e-mail filters Acto om al onze elektronische informatie te beschermen.
 
Wijzigingen in deze privacyverklaring

We kunnen dit privacybeleid wijzigen als onze business requirements of de wet changes.Any wijzigingen in dit privacybeleid zal worden bijgewerkt op onze site, dus bezoek deze pagina regelmatig om ervoor te zorgen dat u onze meest actuele privacybeleid.
 
Het oplossen van uw bezorgdheid

Mocht u vragen hebben over hoe uw persoonlijke informatie wordt verzameld of gebruikt, neem dan gerust contact met ons! We zullen zo snel mogelijk reageren op uw vraag of klacht.